Swift-Folio missing Stylesheet error while activating

Forums Forums SwiftThemes Bug report and suggestions. Swift-Folio missing Stylesheet error while activating

Tagged: 

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Prabhudatta Sahoo 4 years, 11 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #33852

    Prabhudatta Sahoo
    Participant

    Hi Satish,
    I just purchased the Swift-Folio and tried to activate it, However While I put the code in the themes area then I am getting the error stylesheet is missing. May be I am doing something wrong. Kindly advise. Thank you for your help. Prabhu

    #33856

    Satish Gandham
    Keymaster

    It’s not a theme. It’s a prebuilt layout.
    http://swiftthemes.com/docs/index.php?title=Using_page_builder_layouts

    #33859

    Prabhudatta Sahoo
    Participant

    Thanks Satish, Now it works. Unfortunately after installing the plugin I did not try in the editor. Thanks for your help.

    #33863

    Satish Gandham
    Keymaster

    Would love to see where you are using it.
    Also, how was the process? Any suggestions to simplify it?

    Satish Gandham

    #33880

    Prabhudatta Sahoo
    Participant

    Thanks Satish, I activated on my new website http://www.hymprudious.com however did not work on customization part yet because of other priorities, this weekend I will work on that and once I work on it I will have some idea. I will drop you an email or send you a tweet once I do that. 🙂

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.