Thumbnails was not working

Forums Forums SWIFT Themes Support Thumbnails was not working

This topic contains 3 replies, has 4 voices, and was last updated by  ATPrabowo 4 years, 2 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #15282

    macist
    Spectator

    Hi body,,
    thumbnails in slider was not working in my blog, currently I am using swift theme v5.21, please help me..

    Thanks

    #18822

    Violet
    Spectator

    THUMBNAILS-SLIDER PICS not appearing???

    I am using swift 5.25. I switch to swift from another theme.

    I followed the directions for adding a custom field for thumbnails. I still do not have any thumbnails or pictures in my slider.

    I looked at the ULTIMATE METHOD for adding thumbnails. I put the code into my thumb.php. I got this error:

    Parse error: syntax error, unexpected ‘< ', expecting '{' in /home/myname/public_html/wp-content/themes/swift/includes/thumb.php on line 44

    I removed the code and got the same error.

    Please help me. I must have the thumbnails and slider pictures.

    PS-I also cannot get my top navigation bar to appear???

    #18821

    Satish
    Keymaster

    Get a fresh copy of the theme form here
    http://swiftthemes.com/download/ and install it again.

    Ultimate method to add thumbnails is already implemented in SWIFT, you dont have to make any changes.

    #18823

    ATPrabowo
    Spectator

    I have installed latest swiftthemes but the thumbnails is not appearing. Would you like to help me? http://bendarohani.com

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.