Navigation Bar BUG

Forums Forums SWIFT Themes Bug report and suggestions. Navigation Bar BUG

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  thenightbringer89 4 years ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
URL:
Version:
  • Author
    Posts
  • #15539

    I just upgraded to the new version, and there are now errors on my navigation bar you can view here: Terrors of Men | Home of Morgue and the Intern Project

    In this new version it is now adding “http://www.terrorsofmen.com/” before every link, it never did that before. So instead of my url being “http://www.terrorsofmen.com/?p=26″ it is now “http://www.terrorsofmen.com/%22http://www.terrorsofmen.com/?p=26″

    How can I fix this? It is doing it to my image urls as well, so my Social networking buttons are not appearing.

    Please help!

    Thank you!

    #19584

    Satish
    Keymaster

    I dont see a problem.

    #19586

    Ok I guess I did not have the latest version… trying out the new one now…

    #19587

    Ok thankfully that fixed the problem!

    However the update caused my Single Page ads to dissapear! No matter what I do I can’t get them back. Side bar, Nav bar and Header work fine but the Single Posts ads have gone. Any idea what I can do to get them back? All the apporpriate boxes and settings are selected.

    #19585

    Satish
    Keymaster

    there are no bugs in admanagement in v5.72, check the source code of your page if the add code is added, and try again.

    PS: If you are asking a question not related to the original thread, create a new thread.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.